Bericht versturen
JIANGSU PENGFEI GROUP CO.,LTD 86-513 jspflq@126.com
140tph ISO Dry Clinker Cement Grinding Station

140tph Clinker van ISO Droge Cement Malende Post

 • Hoog licht

  140tph cement Malende Post

  ,

  Clinker Cement Malende Post

  ,

  Pengfeiclinker Malende Installatie

 • PROCES
  Droog proces
 • Capaciteit
  140tph
 • Voltage
  380V, 10kV, 6.6kV, 11kV
 • na de verkoopdienst
  ja
 • Gewicht
  vanaf proces
 • Workigndagen
  330 dagen
 • werkuren
  24 uren
 • Garantieperiode
  één jaar
 • Plaats van herkomst
  Jiangsu
 • Merknaam
  Pengfei
 • Certificering
  CE,ISO
 • Modelnummer
  1000tpd
 • Min. bestelaantal
  1 reeks
 • Prijs
  USD8000000-USD16000000
 • Verpakking Details
  Al verpakking is geschikt voor de oceaan die vervoeren en het binnenlandse vervoeren, 1.The-ovenshel
 • Levertijd
  360 dagen
 • Betalingscondities
  L/C, T/T
 • Levering vermogen
  1 REEKS PER 360 DAGEN

140tph Clinker van ISO Droge Cement Malende Post

                              ONTHAAL AAN DE GROEPSco. VAN JIANGSU PENGFEI, LTD

 

 

140tph Clinker van ISO Droge Cement Malende Post

 

Wij leveren 4.3*64m roterende ovens en 3.8*13m balmolens voor Pakistan Lucky Cement Factory, twee uitvoerige reeksen cementproductielijnen voor Myanmar Dragon Cement Factory, 5*74m roterende ovens en 3.8m wind geveegde steenkoolmolens van vier cementproductielijnen voor Nationaal Co. van het de Industriecement, Ltd en het Cementco. van Guangdong Taini (Yingde), Ltd, twee 4.2*13m balmolens voor Binnen het Staal & het Ijzerfabriek van Mongolië Baotou en 4.0*60m de molens van de roterende ovens en 4.6*13m bal van 2,500tpd-cementproductielijn voor Vietnam Caesar Cement Factory. Onze producten verkopen goed niet alleen allen door ons land, maar ook in Rusland, Japan, Korea, Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika en Middenafrika.

 

Schroefpoort 400×400 PCs 1

Drijvende krachtvoeder

RGY400 PCs 1

Acht mond roterende verpakker

BHYW8C PCs 1

Zak die transportband lossen

RXD800x4.75m PCs 1

Zak die transportband richten

RSD800A PCs 1

Zak schoonmakende transportband

RGQ800 PCs 1

stof die vultrechter voor verpakker verzamelen

BHCH25 PCs 1

 

I.Company inleiding

 

De Groep van Jiangsupengfei Co., Ltd is een grote belangrijke onderneming in de bouwmateriaalindustrie. Ons bedrijf is een verwerkende en uitvoerende basis van cementmachines en materiaal. Ons bedrijf veroorzaakt hoofdzakelijk uitvoerige reeksen van roterende ovens, balmolens en cementmachines voor nieuwe het cementinstallatie van het type droge proces met capaciteiten van 10,000tpd, 8,000tpd, 5,000tpd, 4,000tpd, 3,000tpd en 2,500tpd, evenals machines voor mijnbouw, metallurgie, chemische, stroom en de milieubeschermingindustrieën. Ons bedrijf streeft hoogte na - kwaliteit en ondernemingsreputatie. Wij werken uit het hele land met diverse academies samen, en constant onderzoeken en ontwikkelen nieuwe technieken en producten. 12 van onze producten hebben de evaluatie van Ministerie & Provinciale certificatie overgegaan. Voorts zijn 6 van onze producten een eer van „Nationale Nieuwe Producten“ en 5 producten hebben het Ministerie & de Provinciale Goede Kwaliteitscertificering, evenals 22 octrooien, 4 hoge en nieuwe technische certificatie s. bereikt. Ons bedrijf heeft vele soorten groot het machinaal bewerken materiaal met sterke het machinaal bewerken capaciteiten van 150,000MT/y om aan de vereisten van roterende ovens en balmolen onder 6 meters te voldoen. Ons materiaal omvat 8 meters het hobbing machines, 8 meters verticale draaibanken, 5 - meet verticale draaibanken, 6.3m*20m gezichtsdraaibanken en 6,5 meters onthardingsovens. Na de ontwikkeling van 40 jaar, heeft ons bedrijf productiedienst van ontwerp, vervaardiging, installatie gevormd aan het zuiveren. Onze raadsvoorzitter en algemene manager, M. Jia ' Wang, heten warm alle deskundigen, collega's en vrienden welkom overzee om ons bedrijf te bezoeken, en met ons samen te werken.

1.1Matching capaciteit

140tph Clinker van ISO Droge Cement Malende Post 0

140tph Clinker van ISO Droge Cement Malende Post 1

140tph Clinker van ISO Droge Cement Malende Post 2

2.1000tpd cementproductielijn

 

2.1bouwschaal

Om een productielijn van 1000t/d-clinker cement te bouwen, d.w.z., om 1000 ton van cementclinker te veroorzaken elke dag, 300.000 ton per jaar, om portlandcement te produceren meer dan 347.100 ton. De output zal al naar gelang productverscheidenheid en klasse variëren.

Modelselectie van proces: Om de geavanceerde technologie in de droge voorverwarmer van de 5 stadiumcycloon, calciner en roterende oven goed te keuren, die wordt ontwikkeld en door China vervaardigd.

2.2Process beschrijving

(1) kalksteen het verpletteren en vervoer

Nadat het kalksteen van mijn aan installatie wordt vervoerd, als de maalmachine ingeschakeld is, zal LS direct leeggemaakt worden aan het ontvangen van kuil, en dan door op zwaar werk berekende die schortvoeder naar enige te verpletteren hamermaalmachine PCF1616 wordt verzonden, als de maalmachine uitgeschakeld is, zal LS aan openluchtvoorraad worden leeggemaakt, en dan zal gestuurd worden naar ontvangende bak via lader voor het verpletteren.

Het verpletterde kalksteen wordt verzonden naar twee kalksteen het doseren silo's (dia.Φ12m) door riemtransportband, lift en T-stukklep.

(2) hulp en materiaal die verpletteren vervoeren

Wanneer de exclusieve ontvangende kuil vrij is, wordt de klei leeggemaakt rechtstreeks aan de kuil, en dan verzonden naar klei aanpassend silo via schortvoeder, tandmaalmachine, riemtransportband en lift. Wanneer de ontvangende kuil volledig is, zal de klei ten eerste gestapeld worden bij loods, en dan vervoerd door vorkheftruck aan het ontvangen van kuil wanneer het, uiteindelijk vrij is, wordt het vervoerd aan klei aanpassend silo door schortvoeder, maalmachine, riemtransportband en klei aanpassend silo.

Wanneer de exclusieve ontvangende kuil vrij is, worden het ijzererts en het zandsteen leeggemaakt rechtstreeks aan de kuil, en dan verzonden naar respectieve het aanpassen silo via ruwe maalmachine, lift. Wanneer de ontvangende kuil volledig is, zullen zij ten eerste gestapeld worden bij loods, en dan vervoerd door vorkheftruck aan het ontvangen van kuil wanneer het, uiteindelijk vrij is, wordt het vervoerd aan respectieve het aanpassen silo door maalmachine en lift.

(3) steenkoolhomogenisatie

De ruwe steenkool wordt leeggemaakt rechtstreeks aan de kuil na het komen van in installatie, en dan verzonden naar ruwe steenkool preblending voorraad via schortvoeder, riemtransportband, lift en riemtransportband met het lossen van karretje, of ten eerste aan openluchtvoorraad leeggemaakt, en dan vervoerd door vorkheftruck aan het ontvangen van onderworpen kuil om, uiteindelijk te informeren, wordt het vervoerd aan ruwe steenkool preblending voorraad door schortvoeder, riemtransportband, lift en riemtransportband met het lossen van karretje. De gemengde ruwe steenkool wordt verzonden naar ruwe steenkoolbak door vorkheftruck en riemtransportband.

(4) grondstof die silo en het vervoeren aanpassen

De grondstof die silo aanpassen is samengesteld uit twee concrete silo's en drie bakken van de staalplak, en door de veranderlijke schaal van de snelheidsriem gemeten. De kalksteensilo bestaat uit twee concrete die silo's Φ12m, voor opslag en het aanpassen worden gebruikt. De het aanpassen bakken is Φ6m, Φ6m en Φ6m respectievelijk voor klei, zandsteen en ijzeroregon.

(5) ruwe molen & afvalgasbehandeling bij oveninham

De aangepaste grondstof zal op de lucht geveegde drogende molen met grootte van Φ3.8×8.6m worden gevoed. Tijdens het roteren, zal de ruwe maaltijd door materiaal worden opgeheven opheffend apparaat in de ruwe molen en voldoende contact met heet gas van ventilator op hoge temperatuur bij oveninham. Op deze manier, zal de ruwe maaltijd droog zijn. De droge ruwe maaltijd wordt gemalen in miljoen. Dan zal de ruwe maaltijd gevoed op hoog rendementseparator. Het fijne poeder zal op de ruwe maaltijd-homogeniserende silo via elektrische klepklep en luchtdia worden gevoed terwijl ruw die poeder naar de molen via elektrische klepklep en luchtdia is teruggekeerd. Het hete gas van voorverwarmer gaat door bevochtigingstoren en ventilator op hoge temperatuur en verdeelt dan in twee delen, gaat één deel rechtstreeks naar elektrische stofcollector, en het andere deel gaat naar ruw molenhoofd, en dan gaat 1/8 van dit deel eind malen. Het afvalgas uit molen gaat ten eerste door hoog rendementseparator en ruwe molenventilator (met inhamregelgeving klep), en sluit zich aan bij het afvalgas aan de elektrische stofcollector. Na dat, zal het afvalgas door de elektrische stofcollector worden gezuiverd en zal afgevoerd worden aan de lucht.

2.3 belangrijke materiaalfoto's

140tph Clinker van ISO Droge Cement Malende Post 3

3.Quality controlesysteem

 

140tph Clinker van ISO Droge Cement Malende Post 4

4. de naverkoopdienst

Het uitvoeren van het concept pre-sale, in-verkoop en naverkoop de dienst:

1 de preverkoopdienst:

Introducerend producten en verwante processen aan gebruikers, pasten de Productielijnregeling en het Technische Voordeel, die voorontwerp technische voorlichtingsdiensten verlenen, Productielijn Technische Oplossing voor Klanten aan.

2 de verkoopdienst: Voorzien de vervaardigings uitstekende producten voor gebruikers, klanten van vertrouwen in productkwaliteit.

Test: Versterkend Procesinspectie en Middencontrole, Strikt Inspectiesysteem die, de kwaliteit van het Waarborgproduct, kwaliteitsproducten verstrekken.

Trein: Schik ervaren techniektechnici voor opleiding en begeleiding

installeer: De de afgevaardigdeingenieurs en technici met ervaring in installatie en het opdragen aan de plaats voor installatie en het opdragen begeleiding, nadat de klantengoedkeuring bevredigend is, de Gekwalificeerde rapporten van het gebruikersadvies moeten worden verkregen.

3 de naverkoopdienst:

Regelmatige begeleiding aan gebruikers voor productonderhoud en onderhoud, Vrije begeleiding voor gebruikersinstallatie, het opdragen en productonderhoud. Op ontvangstbewijs van de behandelende vereisten van de gebruikersmislukking, geef onderhoudsadvies binnen 24 uren.

De klantentevredenheid is onze constante achtervolging, zet altijd de belangen eerst van klanten.

5.Certificate

140tph Clinker van ISO Droge Cement Malende Post 5

140tph Clinker van ISO Droge Cement Malende Post 6

140tph Clinker van ISO Droge Cement Malende Post 7

De grondstoffenvereisten

1. Kleitype grondstof, zoals loess, Klei. schalie enz.

klasse n p MgO R2O SO3 Cl
Klasse A 2.7~3.5 1.5~3.5 <3><4><2><0>
Klasse B 2.0~2.7 3.5~4.0 Beperkt niet <3> <4> <2> <0>