Bericht versturen
JIANGSU PENGFEI GROUP CO.,LTD 86-513 jspflq@126.com
Dry Process Q235B PFG Cement Grinding Station

De droge Malende Post van het Procesq235b PFG Cement

 • Hoog licht

  PFG-Cement Malende Post

  ,

  Q235B cement Malende Post

  ,

  Q235B malende Post Mtg

 • Rol
  Twee rollen
 • Macht
  250kW-2000kW
 • PROCES
  Droog proces
 • Garantieperiode
  één jaar
 • De naverkoopdienst
  ja
 • Controlemethode
  automatisch controle
 • Materiaal
  Q235B
 • Kleur
  Vanaf uw vereisten
 • Plaats van herkomst
  Jiangsu
 • Merknaam
  Pengfei
 • Certificering
  CE,ISO
 • Modelnummer
  PFG
 • Min. bestelaantal
  1 reeks
 • Prijs
  USD400000-USD8000000
 • Verpakking Details
  Al verpakking is geschikt voor de oceaan die vervoeren en het binnenlandse vervoeren, 1.The-ovenshel
 • Levertijd
  180 dagen
 • Betalingscondities
  L/C, T/T, Contant geld
 • Levering vermogen
  1 REEKS PER 180days

De droge Malende Post van het Procesq235b PFG Cement

 

De droge Malende Post van het Procesq235b PFG Cement

Het is gemakkelijker voor balmolen om het fijne materiaal te malen, en de capaciteit is hoger dan het enige systeem van de balmolen. belangrijkst van de delen is de rollen. De slijtvaste laag rollen heeft twee types in ons bedrijf, is één slijtvaste nagel voor het hogere bestand materiaal, als ijzererts in metallurgie hardfacing industry.one, onze kan het hardfacing door ingevoerd materieel of binnenlands materiaal worden gelast, hangt het van uw requirements.but af het slijtvaste nageltype rolleven langer is dan het hardfacing van het type van laagroller.wear bestand nagel rol, leven rond 4 jaar kan zijn, is het hardfacing van laag rond enkel versleten 8000hours.once, zal de rolpers worden tegengehouden om opnieuw het hardfacing te maken. Natuurlijk .the-nageltype is de rolprijs hoger dan de hardfacignrol.

 

De specificatie van rolpers

 

Prestatiesparameter    
Capaciteit t/h 700~850
Gemiddelde productgrootte    
<2mm>   ≥75%
<0>   ≥35%
Grondstof    
Inhamgrootte/Maximum mm F95≤45/Fmax≤75
Geïntegreerde vochtigheid % ≤10
Maximum temperatuur voor het voeden van materiaal 100
Snelheid van rolschacht t/min 18.98
Maximum kracht van gedrukte rol kN 12960
Aandrijvingsmacht kW 1400

 

Wij kunnen de rolpers van rol met maximum diameter 1200mm tot 2000mm produceren, is de het behandelen capaciteit van 115t/h aan 1250tph. De opgerichte macht is van 2*250kW aan 2*2000kW. Dergelijke rolpers wint heel wat cliënten in binnenlandse en buitenlandse clients.we heeft verkocht aan meer dan 100 cliënten op binnenlands gebied. Als de grootste Groep van Huaxin van de cementgroep. Wij hebben uitgevoerd naar buitenlandse cliënten als wij uitvoeren diameter 1800x1200 en dia 1600x1400 naar Alacem-cementinstallatie in Kazakstan voor 3200tpd-cementinstallatie. De uitvoerdia 1400x800 aan KHOUNKHAM-GROEP in….De uitvoer twee reeksen van dia 1200x600 naar Vietnam, de uitvoerdiameter 1400x800 aan het cementinstallatie van Algerije voor 3000tpd-het Cementprojecten van cementplant.export Zuid-Amerika Bolivië, diameter 1600, PLC van de uitvoerpakistan diameter 1400mm van de Cementinstallatie.

 

De belangrijkste delen van rolpers zijn twee rollen één vaste rol, één beweegbare rol. Die twee rollen zullen door het hydraulische systeem, eens de materiële daling worden onder druk gezet in het hiaat tussen die twee rollen. Zij zullen in caketype door de hoge druk worden aan de grond gezet. In die caketype materiaal, zijn er veel powders.the-materialen binnengaat in balmolen zonder het systeem van de rolpers is 25mm, maar nu met het pregrinding van systeem, zal het materiaal die in de balmolen binnengaan minder dan 1.5mm, zodat in het volgende de molen van de stapbal malen zijn.

 

 

 

Het pregrinding systeem bestaat ook uit v-Type seperator

De V-vormige separator is een nieuw type van poederseparator. Het wordt over het algemeen aangepast met een rolpers aan het poeder malende systemen van de vorm diverse rol. De V-vormige die poederseparator verdeelt en classificeert de cake door de rolpers wordt gedrukt, en kan de materialen volgens de procesvereisten ook drogen. De verschijning van de V-vormige separator heeft het nieuwe leven en een vitaliteit aan het walserijsysteem gebracht. Om aan de verschillende vereisten van verschillende technologische regelingen op de materiële hoeveelheid en de fijnheid van de V-vormige separator te voldoen. De deeltjesgrootte van v-PF de separator van het reekspoeder is over het algemeen minder dan 0.2mm, en de fijnheid van de deeltjes kan worden veranderd door het luchtvolume en de richting van het blad aan te passen.

De v-PF separator van het typepoeder is een statische poederseparator die volledig door ernst wordt verspreid en door windkracht gescheiden. Het wordt gebruikt aan afzonderlijke non-viscous en low-moisture materialen. Het kan ook naast het systeem van de rolmolen worden gebruikt. Het ruwe malen of ruwe het proceslijn van de poederscheiding.

Wanneer de vochtigheid van het te sorteren materiaal zwaar is, kan de hete lucht door de luchtinham van de poederseparator worden geblazen om het te drogen.

om de functie van de poederseparator te verzekeren moet de windenergie van het luchtcirculatiesysteem strikt worden gecontroleerd om de luchtlekkage te verminderen bij het voer en havens te terugkeren, en de voerdistributie van de poeder zelfs separator te maken.

 

Wij kunnen v-PF typeseperator met luchtvolume van 140000m3/h aan 330000m3/h. produceren.

Als u ons bedrijf op het pre-maalt systeem kiest, zullen wij de procesberekening maken en zullen juiste Seperator selecteren en de rol dringt op u aan.

Workshop

De droge Malende Post van het Procesq235b PFG Cement 0

 

De droge Malende Post van het Procesq235b PFG Cement 1

De specificatie van rolpers

 


De droge Malende Post van het Procesq235b PFG Cement 2