Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
JIANGSU PENGFEI GROUP CO.,LTD 86-513 jspflq@126.com
Bedrijfsprofiel Vraag een offerte aan
Thuis -

JIANGSU PENGFEI GROUP CO.,LTD Bedrijfsprofiel

 • China JIANGSU PENGFEI GROUP CO.,LTD Bedrijfsprofiel
 • China JIANGSU PENGFEI GROUP CO.,LTD Bedrijfsprofiel
 • China JIANGSU PENGFEI GROUP CO.,LTD Bedrijfsprofiel
 • China JIANGSU PENGFEI GROUP CO.,LTD Bedrijfsprofiel
 • China JIANGSU PENGFEI GROUP CO.,LTD Bedrijfsprofiel
 • China JIANGSU PENGFEI GROUP CO.,LTD Bedrijfsprofiel
 • China JIANGSU PENGFEI GROUP CO.,LTD Bedrijfsprofiel
JIANGSU PENGFEI GROUP CO.,LTD
 • Type Business

  Fabrikant,Exporteur,Verkoper

 • Grote Markt

  Noord-Amerika,Zuid-Amerika,West-Europa,Oost-Europa,Oost-Azië,Zuidoost-Azië,Midden-Oosten,Afrika,Oceanië,Wereldwijd

 • Merken

  Pengfei

 • Aantal werknemers

  800~1500

 • Jaarlijkse omzet

  450000000-500000000

 • Opgericht Jaar

  1956

 • Export pct

  10% - 20%

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Inleiding

 

 
De Groep van Jiangsupengfei Co., Ltd is één van de belangrijke fabrikanten van roterende oven en malend materiaal in China en de wereldmarkt. Het zal op de belangrijkste raad van Hong Kong in 2019 worden vermeld. De de voorraadnaam en code: De Groep HK03348 van China Pengfei.
Het bedrijfswerkingsgebied omvat het ontwerp, de vervaardiging en de dienst van materiaal in de gebieden van bouwmaterialen, metallurgie, de chemische industrie, milieubescherming, enz., en als EPS-provider, die aangepaste one-stop oplossingen verstrekken voor ontwerp, verwerving, bouw en proefverrichting.
Het bedrijf is geëngageerd aan het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe technologieën zoals energy-saving energieopslag en uitvoerig gebruik van middelen, en innovatieve onderzoek en ontwikkelingsplatforms zoals de nationale centra van de ondernemingstechnologie en post-doctorale werkstations gevestigd. Wij hebben een aantal belangrijke materiaalprojecten zoals nationale industriële stimulering, nationaal toortsplan, nationale zeer belangrijke nieuwe producten voltooid, en wij namen aan „de Roterende Oven van de Cementindustrie“, „de Molen van het Cementbedrijfstak verticaal“, „de Rol van de Cementindustrie“ deel, „de Cementindustrie het Opstellen van meer dan 10 nationale normen en de industrienormen, zoals het gebruik van buismolens, en technische eisen ten aanzien van volledige reeksen van nieuw de productiemateriaal van het droog-procescement. De belangrijke producten zijn roterende ovensystemen, malend materiaal, en cementproductielijnen. De technologie is op het belangrijke binnenlandse niveau in de industrie en won gevorderde collective van de nationale bouwmaterialenindustrie, de eminente onderneming in de industrie van bouwmateriaalmachines 40 jaar van hervorming en openstellend, won de roterende oven het nationale enige kampioenschap van de nationale verwerkende industrie. Volgens Vorst & de industrierapport van Sullivan, Pengfei-is de Groep de grootste leverancier van roterende ovens in China en de wereld in termen van de opbrengst van 2018. Het heeft de bouw van meer dan 100 die projecten van de cementproductielijn voltooid, naar meer dan 70 landen in de wereld uitgevoerd, en heeft een globale voetafdruk gehad. Het verkoopt producten en verstrekt one-stop oplossingen aan klanten in meer dan 50 Riem en Weglanden, zoals Bangladesh, Kazachstan, Turkije, Oezbekistan, enz.
De Pengfeimensen onderzochten de Universiteit, kwamen ten goede aan de wereld, actief vervulde sociale verantwoordelijkheden, en werden een de industrieleider.
De Pengfeimensen dragen hoop, vooruitziendheid, eenheid en vorderen, harmonische ontwikkeling, en het werk samen gestadig om een internationale ondernemingsgroep te bouwen.

 

De belangrijkste producten
Roterende ovensysteem, malende materiaal en cementproductielijn.
Het roterende ovensysteem omvat roterende oven, hoofdzakelijk voorverwarmer, het systeem van de drogere, koelere en roterende ovencontrole;
Het malende materiaalsysteem omvat buismolen (met inbegrip van balmolen en steenkoolmolen), rolpers, verticale molen, hoofdzakelijk separator en het malende systeem van de materiaalcontrole;
Cementproductielijn: Met inbegrip van 1 000 t/d, 2 500 t/d, 3 000 t/d, 5 000 t/d-cementproductielijnen en EP/EPC-de techniek algemene contracterende diensten van diverse malende productielijnen met jaarlijkse output van 100.000 ton, 300.000 ton, 500.000 ton, 1 miljoen ton en 2 miljoen ton.
Bedrijfswerkingsgebied
Bouwmaterialengebied: volledige reeksen van technologieën en materiaal zoals cement, kalk, high-phosphorus grond en aluminium-vanadium;
Metallurgiegebied: laterite nikkelerts roosterende oven, de roosterende oven van het lithiumerts, de gouden oven van de ertsuitsmelting, de verminderingsoven van het ijzerchroom, de oven van de kopermijn, staalkorrels, mijnbouwmolen op grote schaal, verticale steenkoolmolen, enz.
Chemisch gebied: calciumcarbonaat, titaandioxide volledige technologie en materiaal, samengestelde poeder volledige technologie en materiaal, nitriding oven, steenkool efficiënte het schoonmaken en bevorderingsoven, steenkool-aan-vloeistof, technologie van de steenkool de schoon-droge distillatie en materiaal, van de de schalieolie van het oliezand de extractie technisch materiaal;
milieubescherming gebieden: stevig afval, gevaarlijk afval, de oven van de modderverwijdering, cementoven mede-verwerkt afvaltechnologie en materiaal,
Één Riem en Één Weg
De Pengfeigroep heeft meer dan 100 cementproductielijnen gebouwd en zijn producten werden uitgevoerd naar meer dan 70 landen waar pengfei one-stop oplossingen, met inbegrip van techniekontwerp, burgerlijke bouwkunde, materiaalpakket, installatie en ook het opdragen, en productiedienst zoals Bangladesh, Kazachstan, Turkije, Oezbekistan, enz. aanbood.

Geschiedenis

In 1956, werd Ons die bedrijf, als ijzer, hout wordt bekend, bamboe manufal samenwerking, gevestigd, hoofdzakelijk betrokken bij ijzer, hout, bamboe handverwerking, dan werd het anders genoemd als Dagong-Installatie van Landbouwbedrijfhulpmiddelen.

In 1978, begon Ons bedrijf in machinesverwerkende industrie binnen te gaan, die vormend machine, waterpomp en threashing machine vervaardigen.

In 1983, Ons bedrijf anders genoemd als Dagong-machinesinstallatie ingegaan in de verwerkende industrie die van cementmachines, hoofdzakelijk hulpmateriaal zoals het elektrische vibrator en niveau verzegelen produceren.

In 1983, begon ons die bedrijf als installatie van het de bouwmaterialenmateriaal van Haian anders wordt genoemd, die hoofdmateriaal voor kleine en middelgrote cementondernemingen produceren zoals pre-toevoegt wter grannulator, separator, mechanische verticale oven en de kleine molen van de groottebal, een cijfer te maken om industriële invloed uit te breiden, werd ons bedrijf anders genoemd als haian installatie onder toezicht van het bouwmaterialenmateriaal in 1989.

In 1994, werd de Groep van Jiangsu Pengfei opgezet, op dat ogenblik, ons bedrijf kan hoofdmateriaal zoals roterende oven, balmolen voor cementinstallaties verstrekken die de output onder 1000t/d. was.

In 2002, na het opnieuw opbouwen en recoganization, de Industrieco. van Jiangsu Pengfei, werd Ltd gevestigd, verstrekt ons bedrijf hoofdmateriaal zoals roterende oven, balmolen voor cementinstallaties die de output onder 2500t/d was

In 2003, werd ons bedrijf anders genoemd als de Groep van Jiangsu Pengfei Co., Ltd, Verstrekkend grote hoofdmateriaaldia 6m zoals roterende oven en balmillfor op grote schaal cementeer minder dan productieondernemingen die dagoutput onder 10000t.

Tijdens de laatste tien jaar van developent tot het jaar van 2014, onze heeft commpany zes productiebasissen ontwikkeld: de productieareaas van het oosten, van het zuiden, van het westen en van het noorden, het gieten het staalgebied op grote schaal en Nantong-de haven, Ons bedrijf, als algemene leverancier, zijn over de hele wereld het verwerkende centrum van industriële oven (oven) en malend materiaal geworden.

 

Dienst

Waarborg

Normaal heeft al ons materiaal één jaarwaarborg tegen het opdragen is gebeëindigd. Tijdens dit één die jaar, als het materiaal problemen toe te schrijven aan de reden heeft alleen aan de materiaalkwaliteit wordt toegeschreven. Wij zullen vereiste parts.for de gehele installatie, voor example.you-teken het contract van EP of EPS-van ontwerp herstellen en verstrekken aan het opdragen van de installatie. wij zullen ook één jaarwaarborg na de goedkeuring van de gehele installatie door de koper verstrekken. Tijdens dit één jaar. De gehele de kwaliteitswaarborg van het installatiemateriaal is onder ons werkingsgebied. Het zelfde, als het materiaal problemen toe te schrijven aan de reden heeft alleen aan de materiaalkwaliteit wordt toegeschreven, zullen wij zullen de vereiste delen in redelijke tijd of voor buitenlandse cliënten die herstellen en verstrekken. Zij kunnen de delen ook gebruiken zij zich op onze eigen kosten kopen om het beschadigde materiaal onder approvement van onze kant te herstellen. Al die kwesties kunnen face to face worden besproken, als u ons kiest, u zullen vinden alle problemen onder controle zijn.

 

Vervangstukken het leveren

Wij hebben onze eigen softwaresysteemepr versie van systeemkingdee K3 wat details van elke cliënt en hun gekocht die materiaal van grondstof het kopen aan materiaal registreren aan de cliënt aan plaats wordt geleverd zodat om van kopende afdeling aan de naverkoopafdeling ervoor te zorgen wij geen fouten zullen maken op wat wij aan dit client.provide herstellen vervangstukken verkopen. De perfecte naverkoopdienst aan elke cliënten.

Voor vervangstukken die, toen wij het materiaal leverden leveren, zullen wij convinently de éénjarige gemakkelijke beschadigde delen vanaf onze ervaring voor reparatie van het materiaal leveren.

Tijdens de normale bedrijfsvoering voortaan, zullen wij guanteen de vervangstukken die vanaf de eisen van de cliënt leveren om de verrichting te vermijden equipments.so al onze cliënt niet om zich over deze kwestie te hoeven ongerust te maken, alhoewel het materiaal oud type één dag bedraagt. Wij zullen nog leveren.

 

De online en off-line dienst

Ons bedrijf verleent de online en off-line dienst. Al ons team van de naverkoopdienst is bekwame persoon en heeft een ervaring in bouw, het opdragen van het materiaal jarenlang. Wat van hen waren geschoolde arbeider in workshop die goed van de aanpassing van het materiaal kent en dan de praktijk op de plaats voor vele years.so gelieve in het team van de de naverkoopdienst van ons bedrijf te geloven. Zij zijn professional.besides hun vaardigheid. Zij ook zijn hard-arbeiders. Hun doel is de aan eis van de cliënt te voldoen, aangezien zij voor de cliënt kennen, het materiaal die lopen, als het einde voor detacheert, daar heel wat verlies zal zijn. Zo elke ingenieur in ons team van de naverkoopdienst dat zij altijd hebben gehouden werkend tot het gebeëindigde oplossen van problemen. Zij zijn hardworking en verantwoordelijke persoon. Ongeacht 8 uren, is 24 uren die contiguously normaal voor hen werken

Zo zodra de cliënt ons roept, zal ons team van de naverkoopdienst hun beste om op plaats binnen 24 uren voor de binnenlandse cliënten proberen aan te komen en hun te doen wat zij moeten doen.

Voor de online dienst, is het voor het kleine oplossen van problemen dat wij door telefoon of video kunnen oplossen sprekend door hulpmiddelen te babbelen. De vooral buitenlandse cliënten. Het is ver weg, en soms zal het oud voor visatoepassing kosten, het kopen schikt het kaartje om op de plaats aan te komen, Ons bedrijf het conferentie videosysteem Van uitstekende kwaliteit voor ons om face to face met onze buitenlandse cliënten te spreken, gelieve dit photos.this is te zien onze cloundverwijzing. En dit jaar, is het te moeilijk voor onze ingenieur om naar buitenlandse plaats te gaan, zodat lossen wij heel wat problemen door deze manier op.

Nu zal ik dank voor hen .without hun hardworking zeggen, zullen wij niet de goedkeuring van de cliënt aan het eind krijgen.