Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
JIANGSU PENGFEI GROUP CO.,LTD 86-513 jspflq@126.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - 1000t / D actieve kalk roterende oven in het project van Afrika GCK van Pengfei-Groep

1000t / D actieve kalk roterende oven in het project van Afrika GCK van Pengfei-Groep

November 2, 2020

In de lokale tijd van 9:00a.m. op 21 Oktober, werd Φ 5 × 72 m-kalk roterende die oven door Jiangsu Pengfei Groep wordt vervaardigd met succes aangestoken en werd gezet in verrichting in de de kalkproductielijn van 1000t/van D van GCK-project in Afrika.
GCK-het project in Afrika wordt gevestigd in Likasi-Stad, Katanga-provincie. Het project keurt nieuwe energy-saving en die milieubescherming materiaal goed door Pengfei Groep wordt vervaardigd, die volledig aan de productiebehoeften van klanten met energy-saving, milieubescherming en goede activiteit voldoet.

laatste bedrijfsnieuws over 1000t / D actieve kalk roterende oven in het project van Afrika GCK van Pengfei-Groep  0

De bouw van de projectlooppas door het lange regenachtige seizoen van zes maanden in Afrika. De logistiekcyclus is lang, is de bouw moeilijk en de bouwperiode is strak. Bovendien heeft de uitbarsting van de nieuwe globale epidemische situatie het professionele bouwpersoneel zoals staalpakhuis veroorzaakt, de ovenbouw en elektrotechniek onbekwaam op tijd aan te komen. De projectafdeling overwon de dubbele druk van epidemische preventie en productie, was redelijk van plan en vernieuwde de bouw, en schikte 47 mechanische bouwpersoneel op plaats om het project volgens de eisen van de eigenaar te voltooien, is de prioriteit gegeven aan het opdragen van zand makend systeem en gezamenlijk systeem.

laatste bedrijfsnieuws over 1000t / D actieve kalk roterende oven in het project van Afrika GCK van Pengfei-Groep  1
Het project wordt aangegaan door Sinoma International (Nanjing) en Suzhou Sinoma. In het de techniekontwerp en bouw, zijn zij hoogst de oorzaak van de eigenaar, zorgvuldig ontworpen en geconstrueerd, en zorgvuldig gecontroleerd de kwaliteit van elke verbinding van de projectbouw, en gemaakt tot de productielijn een „modelproject“ tot volle tevredenheid van de eigenaar.

Na de aangekondigde lokale regering kwam het unsealing in midden van augustus, 129 bouwvakkers van de contractant bij de plaats in September met de sterke steun van leiders van alle partijen en de volledige samenwerking van de eigenaar aan. Onder het gebouw van het doen van een goed werk in epidemische preventie, werkte al personeel samen om het bouw en het opdragen werk te voltooien, en bereikte definitief het ontstekingsdoel van kalklijn zoals gepland, en legde een bevredigend antwoordblad aan de eigenaar en het bedrijf voor, dat hoog lof van de eigenaar won.
Het succesvolle opdragen van GCK-project is onafscheidelijk van de goede communicatie en de nauwe samenwerking tussen de de contractant en Pengfei-Groep. Onder de dubbele test van beperkte bouwperiode en nieuwe kroon epidemische situatie, worden de projectuitvoering en de gevechtsdoeltreffendheid van de drie partijen volledig aangetoond. Voorts voegt de voltooiing van het project sterkte aan het materiaal van China productie en technologie aan de wereld toe, en zaait een zaad van vriendschap voor China op het land van Afrika.