Bericht versturen
JIANGSU PENGFEI GROUP CO.,LTD 86-513 jspflq@126.com
Sell 3000tpd OPC Dry Process Cement Production Line

Verkoop 3000tpd-Productielijn van het het Procescement van Portlandcement de Droge

 • Hoog licht

  3000tpd cementproductielijn

  ,

  Portlandcement-Cementproductielijn

  ,

  11kv cementclinker Malende Installatie

 • Proces
  Droog proces
 • Automatisch niveau
  Volledig automatisch
 • Garantieperiode
  Één jaar
 • Voltage
  380V, 10kV, 6.6kV, 11kV
 • Gewicht
  Vanaf proces
 • Workigndagen
  330 dagen
 • werkuren
  24 uren
 • Kleur
  Vanaf uw vereisten
 • De naverkoopdienst
  ja
 • Contractmodel
  EPS of EP
 • Plaats van herkomst
  Jiangsu
 • Merknaam
  Pengfei
 • Certificering
  CE,ISO
 • Modelnummer
  1000tpd
 • Min. bestelaantal
  1 reeks
 • Prijs
  USD8000000-USD16000000
 • Verpakking Details
  Al verpakking is geschikt voor de oceaan die vervoeren en het binnenlandse vervoeren, 1.The-ovenshel
 • Levertijd
  360 dagen
 • Betalingscondities
  L/C, T/T
 • Levering vermogen
  1 REEKS PER 360 DAGEN

Verkoop 3000tpd-Productielijn van het het Procescement van Portlandcement de Droge

Verkoop 3000tpd-Productielijn van het het Procescement van Portlandcement de Droge

 

Bouwschaal

Om een productielijn van 1000t/d-clinker cement te bouwen, d.w.z., om 1000 ton van cementclinker te veroorzaken elke dag, 300.000 ton per jaar, om portlandcement te produceren meer dan 347.100 ton. De output zal al naar gelang productverscheidenheid en klasse variëren.

Modelselectie van proces: Om de geavanceerde technologie in de droge voorverwarmer van de 5 stadiumcycloon, calciner en roterende oven goed te keuren, die wordt ontwikkeld en door China vervaardigd.

 

De grondstoffenvereisten

1. Kleitype grondstof, zoals loess, Klei. schalie enz.

 

klasse n p MgO R2O SO3 Cl
Klasse A 2.7~3.5 1.5~3.5 <3> <4> <2> <0>
Klasse B 2.0~2.7 3.5~4.0 Beperkt niet <3> <4> <2> <0>
 

 

Passende capaciteit

Verkoop 3000tpd-Productielijn van het het Procescement van Portlandcement de Droge 0

 

Procesbeschrijving

(1) kalksteen het verpletteren en vervoer

Nadat het kalksteen van mijn aan installatie wordt vervoerd, als de maalmachine ingeschakeld is, zal LS direct leeggemaakt worden aan het ontvangen van kuil, en dan door op zwaar werk berekende die schortvoeder naar enige te verpletteren hamermaalmachine PCF1616 wordt verzonden, als de maalmachine uitgeschakeld is, zal LS aan openluchtvoorraad worden leeggemaakt, en dan zal gestuurd worden naar ontvangende bak via lader voor het verpletteren.

Het verpletterde kalksteen wordt verzonden naar twee kalksteen het doseren silo's (dia.Φ12m) door riemtransportband, lift en T-stukklep.

(2) hulp en materiaal die verpletteren vervoeren

Wanneer de exclusieve ontvangende kuil vrij is, wordt de klei leeggemaakt rechtstreeks aan de kuil, en dan verzonden naar klei aanpassend silo via schortvoeder, tandmaalmachine, riemtransportband en lift. Wanneer de ontvangende kuil volledig is, zal de klei ten eerste gestapeld worden bij loods, en dan vervoerd door vorkheftruck aan het ontvangen van kuil wanneer het, uiteindelijk vrij is, wordt het vervoerd aan klei aanpassend silo door schortvoeder, maalmachine, riemtransportband en klei aanpassend silo.

Wanneer de exclusieve ontvangende kuil vrij is, worden het ijzererts en het zandsteen leeggemaakt rechtstreeks aan de kuil, en dan verzonden naar respectieve het aanpassen silo via ruwe maalmachine, lift. Wanneer de ontvangende kuil volledig is, zullen zij ten eerste gestapeld worden bij loods, en dan vervoerd door vorkheftruck aan het ontvangen van kuil wanneer het, uiteindelijk vrij is, wordt het vervoerd aan respectieve het aanpassen silo door maalmachine en lift.

(3) steenkoolhomogenisatie

De ruwe steenkool wordt leeggemaakt rechtstreeks aan de kuil na het komen van in installatie, en dan verzonden naar ruwe steenkool preblending voorraad via schortvoeder, riemtransportband, lift en riemtransportband met het lossen van karretje, of ten eerste aan openluchtvoorraad leeggemaakt, en dan vervoerd door vorkheftruck aan het ontvangen van onderworpen kuil om, uiteindelijk te informeren, wordt het vervoerd aan ruwe steenkool preblending voorraad door schortvoeder, riemtransportband, lift en riemtransportband met het lossen van karretje. De gemengde ruwe steenkool wordt verzonden naar ruwe steenkoolbak door vorkheftruck en riemtransportband.

(4) grondstof die silo en het vervoeren aanpassen

De grondstof die silo aanpassen is samengesteld uit twee concrete silo's en drie bakken van de staalplak, en door de veranderlijke schaal van de snelheidsriem gemeten. De kalksteensilo bestaat uit twee concrete die silo's Φ12m, voor opslag en het aanpassen worden gebruikt. De het aanpassen bakken is Φ6m, Φ6m en Φ6m respectievelijk voor klei, zandsteen en ijzeroregon.

(5) ruwe molen & afvalgasbehandeling bij oveninham

De aangepaste grondstof zal op de lucht geveegde drogende molen met grootte van Φ3.8×8.6m worden gevoed. Tijdens het roteren, zal de ruwe maaltijd door materiaal worden opgeheven opheffend apparaat in de ruwe molen en voldoende contact met heet gas van ventilator op hoge temperatuur bij oveninham. Op deze manier, zal de ruwe maaltijd droog zijn. De droge ruwe maaltijd wordt gemalen in miljoen. Dan zal de ruwe maaltijd gevoed op hoog rendementseparator. Het fijne poeder zal op de ruwe maaltijd-homogeniserende silo via elektrische klepklep en luchtdia worden gevoed terwijl ruw die poeder naar de molen via elektrische klepklep en luchtdia is teruggekeerd. Het hete gas van voorverwarmer gaat door bevochtigingstoren en ventilator op hoge temperatuur en verdeelt dan in twee delen, gaat één deel rechtstreeks naar elektrische stofcollector, en het andere deel gaat naar ruw molenhoofd, en dan gaat 1/8 van dit deel eind malen. Het afvalgas uit molen gaat ten eerste door hoog rendementseparator en ruwe molenventilator (met inhamregelgeving klep), en sluit zich aan bij het afvalgas aan de elektrische stofcollector. Na dat, zal het afvalgas door de elektrische stofcollector worden gezuiverd en zal afgevoerd worden aan de lucht.

 

Hoofdmateriaalfoto's

Verkoop 3000tpd-Productielijn van het het Procescement van Portlandcement de Droge 1

 

Systeem voor kwaliteitscontrole

 

 

Verkoop 3000tpd-Productielijn van het het Procescement van Portlandcement de Droge 2

 

Bedrijfinleiding

De Groep van Jiangsupengfei Co., Ltd is een grote belangrijke onderneming in de bouwmateriaalindustrie. Ons bedrijf is een verwerkende en uitvoerende basis van cementmachines en materiaal. Ons bedrijf veroorzaakt hoofdzakelijk uitvoerige reeksen van roterende ovens, balmolens en cementmachines voor nieuwe het cementinstallatie van het type droge proces met capaciteiten van 10,000tpd, 8,000tpd, 5,000tpd, 4,000tpd, 3,000tpd en 2,500tpd, evenals machines voor mijnbouw, metallurgie, chemische, stroom en de milieubeschermingindustrieën. Ons bedrijf streeft hoogte na - kwaliteit en ondernemingsreputatie. Wij werken uit het hele land met diverse academies samen, en constant onderzoeken en ontwikkelen nieuwe technieken en producten. 12 van onze producten hebben de evaluatie van Ministerie & Provinciale certificatie overgegaan. Voorts zijn 6 van onze producten een eer van „Nationale Nieuwe Producten“ en 5 producten hebben het Ministerie & de Provinciale Goede Kwaliteitscertificering, evenals 22 octrooien, 4 hoge en nieuwe technische certificatie s. bereikt. Ons bedrijf heeft vele soorten groot het machinaal bewerken materiaal met sterke het machinaal bewerken capaciteiten van 150,000MT/y om aan de vereisten van roterende ovens en balmolen onder 6 meters te voldoen. Ons materiaal omvat 8 meters het hobbing machines, 8 meters verticale draaibanken, 5 - meet verticale draaibanken, 6.3m*20m gezichtsdraaibanken en 6,5 meters onthardingsovens. Na de ontwikkeling van 40 jaar, heeft ons bedrijf productiedienst van ontwerp, vervaardiging, installatie gevormd aan het zuiveren. Wij leveren 4.3*64m roterende ovens en 3.8*13m balmolens voor Pakistan Lucky Cement Factory, twee uitvoerige reeksen cementproductielijnen voor Myanmar Dragon Cement Factory, 5*74m roterende ovens en 3.8m wind geveegde steenkoolmolens van vier cementproductielijnen voor Nationaal Co. van het de Industriecement, Ltd en het Cementco. van Guangdong Taini (Yingde), Ltd, twee 4.2*13m balmolens voor Binnen het Staal & het Ijzerfabriek van Mongolië Baotou en 4.0*60m de molens van de roterende ovens en 4.6*13m bal van 2,500tpd-cementproductielijn voor Vietnam Caesar Cement Factory. Onze producten verkopen goed niet alleen allen door ons land, maar ook in Rusland, Japan, Korea, Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika en Middenafrika. Onze raadsvoorzitter en algemene manager, M. Jia ' Wang, heten warm alle deskundigen, collega's en vrienden welkom overzee om ons bedrijf te bezoeken, en met ons samen te werken.

 

De naverkoopdienst

Het uitvoeren van het concept pre-sale, in-verkoop en naverkoop de dienst:

1 de preverkoopdienst:

Introducerend producten en verwante processen aan gebruikers, pasten de Productielijnregeling en het Technische Voordeel, die voorontwerp technische voorlichtingsdiensten verlenen, Productielijn Technische Oplossing voor Klanten aan.

2 de verkoopdienst: Voorzien de vervaardigings uitstekende producten voor gebruikers, klanten van vertrouwen in productkwaliteit.

Test: Versterkend Procesinspectie en Middencontrole, Strikt Inspectiesysteem die, de kwaliteit van het Waarborgproduct, kwaliteitsproducten verstrekken.

Trein: Schik ervaren techniektechnici voor opleiding en begeleiding

installeer: De de afgevaardigdeingenieurs en technici met ervaring in installatie en het opdragen aan de plaats voor installatie en het opdragen begeleiding, nadat de klantengoedkeuring bevredigend is, de Gekwalificeerde rapporten van het gebruikersadvies moeten worden verkregen.

3 de naverkoopdienst:

Regelmatige begeleiding aan gebruikers voor productonderhoud en onderhoud, Vrije begeleiding voor gebruikersinstallatie, het opdragen en productonderhoud. Op ontvangstbewijs van de behandelende vereisten van de gebruikersmislukking, geef onderhoudsadvies binnen 24 uren.

De klantentevredenheid is onze constante achtervolging, zet altijd de belangen eerst van klanten.

5.Certificate

Verkoop 3000tpd-Productielijn van het het Procescement van Portlandcement de Droge 3

Verkoop 3000tpd-Productielijn van het het Procescement van Portlandcement de Droge 4

Verkoop 3000tpd-Productielijn van het het Procescement van Portlandcement de Droge 5