JIANGSU PENGFEI GROUP CO.,LTD 86-513 jspflq@126.com
ISO 650tpd Dry type Cement Production Line

ISO 650tpd droogt de Productielijn van het typecement

 • Hoog licht

  650tpd cementproductielijn

  ,

  60t cementproductielijn

  ,

  650tpd cementproductie-installatie

 • Proces
  Droog proces
 • Capaciteit
  650tpd
 • Automatisch niveau
  Volledig automatisch
 • Voltage
  380V, 10kV, 6.6kV, 11kV
 • Gewicht
  Vanaf proces
 • Workigndagen
  330 dagen
 • werkuren
  24 uren
 • Kleur
  Vanaf uw vereisten
 • Garantieperiode
  Één jaar
 • Na de verkoopdienst
  ja
 • Plaats van herkomst
  Jiangsu
 • Merknaam
  Pengfei
 • Certificering
  CE,ISO
 • Modelnummer
  1000tpd
 • Min. bestelaantal
  1 reeks
 • Prijs
  USD8000000-USD16000000
 • Verpakking Details
  Al verpakking is geschikt voor de oceaan die vervoeren en het binnenlandse vervoeren, 1.The-ovenshel
 • Levertijd
  360 dagen
 • Betalingscondities
  L/C, T/T
 • Levering vermogen
  1 REEKS PER 360 DAGEN

ISO 650tpd droogt de Productielijn van het typecement

                              ONTHAAL AAN DE GROEPSco. VAN JIANGSU PENGFEI, LTD

ISO 650tpd droogt de Productielijn van het Typecement

 

Bedrijfswerkingsgebied

 

Bouwmaterialengebied: volledige reeksen van technologieën en materiaal zoals cement, kalk, high-phosphorus grond en aluminium-vanadium;
Metallurgiegebied: laterite nikkelerts roosterende oven, de roosterende oven van het lithiumerts, de gouden oven van de ertsuitsmelting, de verminderingsoven van het ijzerchroom, de oven van de kopermijn, staalkorrels, mijnbouwmolen op grote schaal, verticale steenkoolmolen, enz.
Chemisch gebied: calciumcarbonaat, titaandioxide volledige technologie en materiaal, samengestelde poeder volledige technologie en materiaal, nitriding oven, steenkool efficiënte het schoonmaken en bevorderingsoven, steenkool-aan-vloeistof, technologie van de steenkool de schoon-droge distillatie en materiaal, van de de schalieolie van het oliezand de extractie technisch materiaal;
milieubescherming gebieden: stevig afval, gevaarlijk afval, de oven van de modderverwijdering, cementoven mede-verwerkt afvaltechnologie en materiaal.
Naam Model en specificaties Hoeveelheid
Het verpletteren van kalksteen

Zware schortvoeder

Model: WB1600×10000mm

Capaciteit: 60~180t/h

Motormacht: 22kW

1
 

Éénfasige hamer-type maalmachine

Model: PCF1616

Productiecapaciteit: 180t/h

Het voeden granularity: ≤600×600×900mm

Het lossen van granularity: ≤25 mm

Motormacht: 315kW

1
Het verpletteren van zandsteen

Kaakmaalmachine

Specificatie: Pex-250×1000

Productiecapaciteit: 20t/h

Het voeden granularity: ≤210mm

Het lossen van granularity: 25mm

Motormacht: 37kW

1
Het verpletteren van klei

NPG effectklei crusherNPG: Φ1000×1000

Productiecapaciteit: 60~90t/h

Het voeden granularity: 400mm

Het lossen van granularity: ≤30mm

Materiële vochtigheid: ≤20%

Motormacht: 45kW×2

1

 

 

Passende capaciteit

ISO 650tpd droogt de Productielijn van het typecement 0

Procesbeschrijving

(1) kalksteen het verpletteren en vervoer

Nadat het kalksteen van mijn aan installatie wordt vervoerd, als de maalmachine ingeschakeld is, zal LS direct leeggemaakt worden aan het ontvangen van kuil, en dan door op zwaar werk berekende die schortvoeder naar enige te verpletteren hamermaalmachine PCF1616 wordt verzonden, als de maalmachine uitgeschakeld is, zal LS aan openluchtvoorraad worden leeggemaakt, en dan zal gestuurd worden naar ontvangende bak via lader voor het verpletteren.

Het verpletterde kalksteen wordt verzonden naar twee kalksteen het doseren silo's (dia.Φ12m) door riemtransportband, lift en T-stukklep.

(2) hulp en materiaal die verpletteren vervoeren

Wanneer de exclusieve ontvangende kuil vrij is, wordt de klei leeggemaakt rechtstreeks aan de kuil, en dan verzonden naar klei aanpassend silo via schortvoeder, tandmaalmachine, riemtransportband en lift. Wanneer de ontvangende kuil volledig is, zal de klei ten eerste gestapeld worden bij loods, en dan vervoerd door vorkheftruck aan het ontvangen van kuil wanneer het, uiteindelijk vrij is, wordt het vervoerd aan klei aanpassend silo door schortvoeder, maalmachine, riemtransportband en klei aanpassend silo.

Wanneer de exclusieve ontvangende kuil vrij is, worden het ijzererts en het zandsteen leeggemaakt rechtstreeks aan de kuil, en dan verzonden naar respectieve het aanpassen silo via ruwe maalmachine, lift. Wanneer de ontvangende kuil volledig is, zullen zij ten eerste gestapeld worden bij loods, en dan vervoerd door vorkheftruck aan het ontvangen van kuil wanneer het, uiteindelijk vrij is, wordt het vervoerd aan respectieve het aanpassen silo door maalmachine en lift.

(3) steenkoolhomogenisatie

De ruwe steenkool wordt leeggemaakt rechtstreeks aan de kuil na het komen van in installatie, en dan verzonden naar ruwe steenkool preblending voorraad via schortvoeder, riemtransportband, lift en riemtransportband met het lossen van karretje, of ten eerste aan openluchtvoorraad leeggemaakt, en dan vervoerd door vorkheftruck aan het ontvangen van onderworpen kuil om, uiteindelijk te informeren, wordt het vervoerd aan ruwe steenkool preblending voorraad door schortvoeder, riemtransportband, lift en riemtransportband met het lossen van karretje. De gemengde ruwe steenkool wordt verzonden naar ruwe steenkoolbak door vorkheftruck en riemtransportband.

(4) grondstof die silo en het vervoeren aanpassen

De grondstof die silo aanpassen is samengesteld uit twee concrete silo's en drie bakken van de staalplak, en door de veranderlijke schaal van de snelheidsriem gemeten. De kalksteensilo bestaat uit twee concrete die silo's Φ12m, voor opslag en het aanpassen worden gebruikt. De het aanpassen bakken is Φ6m, Φ6m en Φ6m respectievelijk voor klei, zandsteen en ijzeroregon.

(5) ruwe molen & afvalgasbehandeling bij oveninham

De aangepaste grondstof zal op de lucht geveegde drogende molen met grootte van Φ3.8×8.6m worden gevoed. Tijdens het roteren, zal de ruwe maaltijd door materiaal worden opgeheven opheffend apparaat in de ruwe molen en voldoende contact met heet gas van ventilator op hoge temperatuur bij oveninham. Op deze manier, zal de ruwe maaltijd droog zijn. De droge ruwe maaltijd wordt gemalen in miljoen. Dan zal de ruwe maaltijd gevoed op hoog rendementseparator. Het fijne poeder zal op de ruwe maaltijd-homogeniserende silo via elektrische klepklep en luchtdia worden gevoed terwijl ruw die poeder naar de molen via elektrische klepklep en luchtdia is teruggekeerd. Het hete gas van voorverwarmer gaat door bevochtigingstoren en ventilator op hoge temperatuur en verdeelt dan in twee delen, gaat één deel rechtstreeks naar elektrische stofcollector, en het andere deel gaat naar ruw molenhoofd, en dan gaat 1/8 van dit deel eind malen. Het afvalgas uit molen gaat ten eerste door hoog rendementseparator en ruwe molenventilator (met inhamregelgeving klep), en sluit zich aan bij het afvalgas aan de elektrische stofcollector. Na dat, zal het afvalgas door de elektrische stofcollector worden gezuiverd en zal afgevoerd worden aan de lucht.

Systeem voor kwaliteitscontrole

 

ISO 650tpd droogt de Productielijn van het typecement 1

 

De naverkoopdienst

Het uitvoeren van het concept pre-sale, in-verkoop en naverkoop de dienst:

1 de preverkoopdienst:

Introducerend producten en verwante processen aan gebruikers, pasten de Productielijnregeling en het Technische Voordeel, die voorontwerp technische voorlichtingsdiensten verlenen, Productielijn Technische Oplossing voor Klanten aan.

2 de verkoopdienst: Voorzien de vervaardigings uitstekende producten voor gebruikers, klanten van vertrouwen in productkwaliteit.

Test: Versterkend Procesinspectie en Middencontrole, Strikt Inspectiesysteem die, de kwaliteit van het Waarborgproduct, kwaliteitsproducten verstrekken.

Trein: Schik ervaren techniektechnici voor opleiding en begeleiding

installeer: De de afgevaardigdeingenieurs en technici met ervaring in installatie en het opdragen aan de plaats voor installatie en het opdragen begeleiding, nadat de klantengoedkeuring bevredigend is, de Gekwalificeerde rapporten van het gebruikersadvies moeten worden verkregen.

3 de naverkoopdienst:

Regelmatige begeleiding aan gebruikers voor productonderhoud en onderhoud, Vrije begeleiding voor gebruikersinstallatie, het opdragen en productonderhoud. Op ontvangstbewijs van de behandelende vereisten van de gebruikersmislukking, geef onderhoudsadvies binnen 24 uren.

De klantentevredenheid is onze constante achtervolging, zet altijd de belangen eerst van klanten.

Certificaat

ISO 650tpd droogt de Productielijn van het typecement 2

ISO 650tpd droogt de Productielijn van het typecement 3

ISO 650tpd droogt de Productielijn van het typecement 4